Jag i The City

I en sommarstuga vid havet, ensam och underbar.

Publicerad 2010-11-30 19:02:35 i Allmänt,

Just nu sitter jag ensam (med katterna visserligen) i en sommarstuga i skummeslös. Skulle kunna se havet om det inte var för att man frös ihjäl när man gick utanför dörren, eller fick snö i skorna. Fast jag hade nog haft stövlar på mig...

Varför detta då? Jo vi har ju en månads glapp mellan lägenheten och flytten till luleå så vi flyttade in i en sommar stuga. Med vi menar jag givetvis partner in crime, Jennie och djur (Binki och co). Här är inte så varmt och vääldigt tomt på folk. Med inte så varm menar jag att jag satte på mig mina kläder igår morse och dem har ännu inte varit av. Däremot har det tillkommit en huvtröja och en halsduk! Homer tofflorna jag fick av Ida tas inte av lättvindigt heller. Sov med två täcken i natt.. (samt kläderna)

Ja vad kan jag säga, ensam och underbar, lifes good.

//Tinaf

Hej norrland

Publicerad 2010-11-28 15:04:13 i Luleå,

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol!

Den 2a januari kör vi, jag katten, kompis sambon och hennes djur dem 145 milen från skåneland till (förhoppningsvis) Luleå.

Här ska vi försöka överleva utan att bli till glasspinnar, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Om

Min profilbild

Tina

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol! Här ska jag försöka överleva utan att bli till glasspinne, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela