Jag i The City

Lurad

Publicerad 2012-06-14 18:09:29 i Me, myself and I,

Idag har jag blivit lurad. Av runkeeper har jag blivit lurad. På nästan 400 meter. Runkeeper tyckte antagligen jag behövde röra lite extra på mig, men endå. Det är fult att luras.



Skulle springa 5 kilometer. Exl uppvärmning och nedvarvning, varken mer eller mindre. Det regnade, skosnörerna envisades med att gå upp, en häst försökte döda mig (två ggr) men runt, runt renhållningsverktes dammar (mm jag vet, jätte frächt) sprang jag. Efter 35 minuter berättade runkeeper för mig att jag sprungit 4.96 km. Woho bara 400 meter kvar kan ta i lite extra!! Tss fick springa nästa en km till innan jag förstod att appen hade en dålig dag och ville ta livet av mig.
Tji fick du, jag lever än!







Shoppat har jag också gjort, för drygt halva min månadshyra.
  • 2 tröjor
  • 1 skarves
  • 1 puder
  • 1 läpppenna
  • 1 nagellack
  • 2 ögonskugga
  • 1 nattkräm
  • 1 serum (av misstag)
  • 1 par otroligt coola träningsshorts från Nike
  • 1 vattenflaska
  • 1 hamburgare (faktiskt ingen korv!)
  • och anledningen till att jag for till väla: En otroligt god vanilla latte på Espresso house!







Inte mitt fel att dem överraskar en med plötslig rea...




På nå utbildning har jag visst också vatt...

Inför FitnessFighten

Publicerad 2012-06-10 22:41:26 i Me, myself and I,

I Juli månad taggar jag fitnessfighten. Idag provtränade jag ett program. Ett halvt program.. Knappt ett halvt program. Men det kommer nog gå bra.
Åt ett wienerbröd efter. Eller faktiskt så åt jag två.
Sen kom jag på att jag har nå prov i morgon. Läste egenom häftet. Men det kommer nog gå bra.
Har i alla fall sett alla avsnitt av Pillars of the eart idag. Den var super duper bra, önskar mig en minnesförlust så att jag kan se den igen.
So long suckers!

Skåneland

Publicerad 2012-06-10 11:25:28 i Me, myself and I,

Då var man landad i Skåne sedan nästan tre veckor tillbaka. Den varma somriga delan av landet. Fast högst troligt är alla som bor här nere lögnare, det har nämligen regnat och vart kallt varanda dag. Jag är fortfarande likblek och lite småfet.


Men det är ialla fall ingen snö och jag kan med säkerhet säga att det inte lär bli någon heller.
Hälsosommaren har ännu inte blivit av, men har druckigt mycket alkohol och gått ca en meter på löpbandet. Inte fy skam. Men i morgon..

Har hunnit med en tråkig och en rolig sak.
Hann va hemma i två dagar sen dog min moster. Efter att ha kämpat i åtta år med/mot skelletcanser somnade hon in 4 dagar innan sin 55 års dag.
Brgravningen ägde rum i en liten kyrka ute på landet i Danmark. Det hade liksom här bara vatt regn och ruskt, men så fårt cermonin stratade gjorde vädret en tvärvändning och det blev sommar. Det var som fint.
Många grät men många kramades också.
Mitt hjärta brast när den 15 åriga sonen bär sin mammas jista ut ur kyrkan, det borde inte behöva ske.
Nina tog studenten i fredags och det firades med pompa och ståt. Och givetvis regn, i oerhörda mängder. Det föll på min och Idas lott att hitta hennes förbannade flak för att leverera sprit och ta en bild, dyblot och med förstörda skor vill ejag helt leverera ett pistolskott. Hade inga vapen.
Den utlovade bilden tog vi från Harrys uteservering två värmade hof senare. Klockslaget var vid det här laget oväsentligt..



Om

Min profilbild

Tina

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol! Här ska jag försöka överleva utan att bli till glasspinne, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela