Jag i The City

Rödljus och plusgrader

Publicerad 2011-02-25 18:19:23 i Me, myself and I,

Dam dam dam.. En sträckt magmuskel!! Och hur vet man det då? Jo om det känns som om någon hugger dig med en kniv för varje steg, vet du.

Men men, inget problem är för stort för att lösas, för löparen heter lösningen intervallträning. Tog mig faktiskt 7 km med sakta, snabbt, sakta snabbt idag. Lite core efter det och jag känner mig som en gud!
(Okej, jag var kanske inte världens häftigaste när jag låg bredvid killen som gjorde felfria armhävningar med klapp... )

Solad och klar inför helg nu (på tal om det så höll dem där idiotiska rödljusen på att ställa till det för mig idag igen, don´t love them) och i morgon ska det vara typ tre minus! Idag skulle det vara 10 minus men det är bara tre. Det måste betyda att det är plus sju heela lördagen.

I morgon dansar jag barbent.

See u when i get there

Pretty girl...

Publicerad 2011-02-24 17:05:04 i Me, myself and I,

Jag tycker om att träna, och spenaderar gärna tid på gymmet. Jag tycker gärna om att se fin och fixad ut också. Hmm, what to do?

Det är ingen direkt svår ekvation. Jag är fullt makad på gymmet, inge konstig med det. Det finns en tv-skärm till varje cardio maskin. Den kan givetvis användas till att kolla på tv, eller, om den är avstäng - som spegel! Och när man springer och speglar sig själv samtidigt så presterar man liiite bätte om man känner sig skitsnygg!

Fast när ögonbrynen rinner av är man kanske inte direkt jätte sexig..

Inge konstigt med det, eller?

Dance or die

Publicerad 2011-02-24 11:36:00 i Me, myself and I,

Ibland behöver naglarna lite hjälp att torka. Hårfön brukar göra susen. Om man har glömt att ta fram den innan man la på tre lager lack och inte vill kladda ut det får man dansa dem torra!

Top 11 at 11: Ladies på Mtv inspererar till det idag. Just nu Shakira med Loca loca. Men det var Avril Lavine´s What the hell som startade det hela.

Strålande sol (och 20 minus givetvis) idag, känns toppen bra. Ska leta fram ett headset strax och ta mig ner till gymmet för att slita lite på löpband och roddmaskin. Nästa vcka satsar jag på att leder och diverse hinnor har anpassat sig så pass att vikterna kan åka fram och fixa "The body to die for". Eller typ...

 

...jag älskar snö och iskyla...

So long suckers

?!?

Publicerad 2011-02-21 10:21:12 i Kuliga saker,

Av någon anledning så går det inte att lägga upp världens roligaste youtube klipp.

Och eftersom jag under inga omständigheter skulle kunna glömma hur man gör, återstår bara att det måste vara något fel på youtube. Säkert fullknökat med virus och andra sjukdommar.

Om

Min profilbild

Tina

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol! Här ska jag försöka överleva utan att bli till glasspinne, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela