Jag i The City

En français.

Publicerad 2011-03-04 12:29:52 i Me, myself and I,

I kylen ligger det vin på mjölkens plats, naglarna har förvandlats från "svenka-avskavda-ochlitetuggadepå" till blanka med en fransk tuch och musiken har gått från dyster och gråtmild till glad och uppåt!

Det är helg och det är party! Det är även plusgrader och strålande sol, en vinnande kombination. Ett annat plus är att det blåser ganska mycket ute. Pest och pina för många, men för mig är det ett vårtecken. På våren blåser det nämligen för att blanda salterna och mineralerna i dammar och sjöar ( kanske lite svårt nu när isarna är rekordtjocka och våren tydligen ska bli tokförsenad). Tänk att jag vet sånt, oo..

Men innan partyhelgen startar måste jag dessvärre gå och jobba mellan 15-20. Finns så mycket annat jag mycket hellre hade gjort. Synd bara att dem sakerna inte ger något klirr i kassan direkt, snarare lämnar dem ifrån sig en tomhet och ett eko på kontot.

Den där iphone 4 som jag beställde igår är en sådan grej..

Ses i dimman..then..

 

Om

Min profilbild

Tina

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol! Här ska jag försöka överleva utan att bli till glasspinne, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela