Jag i The City

Gadden

Publicerad 2012-08-09 12:06:33 i Me, myself and I,

Här är den, började inte ens gråta så lite ont gjorde det...
 
 

Här är den visst inte alls för bildströmmen vill inte funka som den ska riktigt. I vilket fall så blev den 3 x så stor som det var tänkt, men, men man vänjer väl sig.
 
 
Föressten så kan jag springa 7 km nu utan några större problem, sånt är ju alltid kul. 
 
En vecka kvar till Falun, tagga tagga.
 
Kommer sakna Väla som himla mycket, nästan lika mycket som jag kommer sakna Hello Snaxy.
 
 

Nedräkningen...

Publicerad 2012-08-07 09:58:16 i Me, myself and I,

Nu är det bara timmar kvar till gadden. Två st timmar är det kvar. Kanske borde sätta fart?
 

Kanske borde tanka?
Skulle ju ha gjort det igår och i förrgår.. Man kan köra ganska långt med tom tank faktiskt. Man måste ha rätt nyckel med sig för å tanka den lilla vita. Nycklar ju är dessvärre inte min grej. Det finns två saker som försvinner när man minst anar det. Nycklar och kondition. Konditionen hållerjag koll på. Nycklarna försvann i tex söndags kväll. FAst jätte försvunna var dem inte, visste vart dem låg. Inne i mitt låsta skåp på jobb.
 
För att få tag på dem fick jag; 1, bryta mig in hos vaktmästaren (och inse att han inte är betrodd med riktiga verktyg) 2, Bygga ett eget "bryta sig in i skåpet" verktyg 3, Bryta mig in i skåpet 4, köra hem 5 Inse att jag glömt nyckeln till tanklocket.
 
Glömde nyckeln till tanklocket igår med. Det ska jag inte idag.. Inte alls faktiskt..

Om

Min profilbild

Tina

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol! Här ska jag försöka överleva utan att bli till glasspinne, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela