Jag i The City

FITNESSFIGHTEN dag 7

Publicerad 2012-07-07 19:43:42 i Me, myself and I,

Sju dagars träning utan vila. Det har jag aldrig gjort förr. 23 kvar, DET har jag aldrig gjort förr. Aldrig förr har jag vetat att jag på inget sett behöver socker. Men man är ju glad för att unna sig ;)
 

En vecka har gått nu altså, tre kvar. Men det känns bra. Och jag mår bra. Super bra faktiskt. (Skenben inte inräknat, dem mår inte så bra, men det löser sig nog i morgon) 
 
Idag kundejag iaf kötta på rejält med vikter, inga problem. Dem vet vad dem snackar om, dem där World of Shape´s människorna.
 
1.6/ 10 min kom jag upp i bara 400 meter kvar!! Första vändan, andra försöket slutade med att jag efter tre minuter inte kunde sätt aner foten utan att önska att det var ok att gråta och skrika. (riktigt så ont gjorde det inte, men man kan ju va lite dramatiskt av sig) 
 
 

Här ligger jag i mitt provisoriska (eller hur det stavas) hem och gör mina triceps press(ar)
 
 
 
Löpbandet med noll dämpning, 1 augusti ses vi aldrig mer. Snaxy (till vänster i bilden) brukar va med och träna. Oftast på eller under en. Då ska man försöka att inte skada henne. I regel kommer hon galloperande när jag startar bandet. Vet inte riktigt vad hon gillar med det, kanske är det när hon smetar kattpäls i ögonen på en när man gör plankan...
 
 

I övrigt så insåg jag precis att jag visst kunnat gå på inflyttningfest (nyktert visserligen, men nån gång ska väl va den första) idag. Jobbar ju inte alls kväll. Jobbade ju dag. Kvällen e ju i morgon. Attans..
 
 
 

FITNESSFIGHTEN dag 4 (på helt fel dag)

Publicerad 2012-07-06 10:23:43 i Me, myself and I,

Dag fyra var inte kul, hade eldprovet då. Fick til å med planera min dag. Skulle egentligen till Ullared då, men hoppade det. Drog till Ikea och väla istllet. Behövde gå gill Stadium.
 
 

På Stadium skulle jag ha hålfotsinläggen till den kommande benhinneinflammationen som jag garanterat kommer att få. Sagt och gjort, väl på Intersport (så svårt att hitta på Väla ju) köpte jag mina inlägg. Men råkade också hitta en nicig rosa hoodie att lufsa in på gymet i. På rea. Så fast ja egentligen inte får handla ngt just nu, fanns det ju inget argument bra nog för att jag inte skulle köpa den. 
 
Älskar den.
 
 
På Ikea skule jag inte ha ngt, Carro skulle ha ett presentkort och hennes unge dumpa vi i nå lekland. Men alltid kul och strosa på Ikea, provligga finbäddade sängar, slå i skåp osv.. Köpte en the burk. Vit, såklart.
Faktiskt så köpte jag två..
 
 
Väl betalda och klara blev det jobbigt. Har aldrig lämnat Ikea utan att köpa minst två korvar. Och nu fick jag inte det!!!
 
Alla andra fick korv, jag hade en jävla smootie i väskan som jag skulle få dricka 40 minuter senare. Inte nog med det, dem bjöd på paj!!! Fan vad jag älskar paj (hade vi på jobb igår också, fick jävla sallad istt)
 
Men mest älskar jag korv.
 
Det bästa jag vet är när jag får äta en (fast gärna flera) kokta med bröd, senap och ketchup. Det värsta jag vet är när det finns men jag inte får äta det!

FITNESSFIGHTEN dag 6

Publicerad 2012-07-06 10:12:53 i Me, myself and I,

Jag fasar redan. Benhinnorna värker när jag tänker på löpbandet. Där måste vara noll dämpning i  det, typ hårdare än asfalt. För det växer inte ens några blommor genom bandet.
 

Men om jag typ power walkar (haha som om jag nånsin skulle göra det, gå menar jag) när jag ska springa och sen drar ut och springer runt dammarna efteråt. 
 
 
Kanske kanske...
 
 
 
 

FITNESSFIGHTEN dag 5

Publicerad 2012-07-05 19:45:29 i FITNESSFIGHTEN,

Den magiska dagen fem. 
Alla nya vanor som är jobba släpper på dag fem.
Rökning till exempel.
Och så även hemska hemska fitnessfighthenplågarihjälmig syndromet.
 
 
 

Så är det faktiskt, fråga vem som helst som slutat röka, dag fem släpper det! (Dag tre kan fara åt helvete)
 
Idag fick jag pausa, inte för att jag vart trött utan för att jag helt enkelt var tvungen att lägga på mer vikter. Och då höjde jag endå igår. Plankan kunde jag stå ut med en hel minut idag (har alltid varit min nemisis så får mig är det kanoners)
 
Visst höllt jag på att kräkas när jag åt mina fyra första mål mat idag, men så på den femte (!!!!) så lyckades jag och det var så himla gott! 
 
Istället för att, när maten är slut,  tycka att om jag måste äta en enda tugga till av det här så kan jag lika gjärna ta livet av mig, så ville jag ha mer! (Fast fick jag ju såklart inte, lite måste det ju suga också, man gillar ju å gnälla) 
 
Känner till och med att jag mår lite bättre av inget socker och minimat med salt å fet. Se där.
 
 
Benhinnorna är åt helvete om det gör nån glad. Fixat hålfotsinlägg, ( efter år av olika kurer har jag kommit fram till att det är bästa medicin) funka bra i början, men andra setet cardio tyckte jag att jag kunde springa fårtast i världen. Det kan jag inte och sen gjorde det ont så satan igen. Såklart.
 
 
 
 
Tonfisk å melon, ingen hit.

FITNESSFIGHTEN dag 3

Publicerad 2012-07-03 12:29:07 i FITNESSFIGHTEN,

Jag är en evighetsmaskin, jag är en evighetsmaskin, jag är en evighetsmaskin.
Så sjöng en jag känner när hon sprang marathon, 
så sjunger jag när jag springer i 10 minuter.
 
 

Idag behövde jag inte pausa i mina 10 minuters cardio. Det var visst bara uppförsbacken som stldde till det.
Ingen paus och så la jag till 0,5 i tempa. Konstigt nog gav det bara 100 meter..
 
 

La också till mer viktigt på Pull oversena. Fast bara +0,5 kg. När jag Körde tricepspress kom jag på att jag har lika mkt på rygg som på triceps. Ryggen är en bra mkt större muskel.. Man har ju lätt för å mygla tydigen..
 
I morgon ska jag nog lägg apå vikt på min vänster axel, har kör med vikt bara på högran när den krånglar.
 
Nu ska jag ta alla mina 500 matlådar å fara till jobb!
 
So long suckers!!

Hundini

Publicerad 2012-07-03 09:25:49 i Det är kul med djur.,

Snaxy har lärt sig öppna dörren. Det visste jag att hon skulle göra. En liten magnet håller inte henne inne. 
 
 
 

Hon släppte ut både sig själv och Katten Nelson. När dem åkte in igen så pep Katten Nelson, då var Snaxy inte sämre än att hon öppnade dörren till honom. När är här haspar överallt och i alla höjder.
 
 
 
 
 
 
Kompisar..

FITNESSFIGHTEN dag 2

Publicerad 2012-07-02 12:30:47 i FITNESSFIGHTEN,

 
Andra setet gjort, bara 28 kvar! Cardion gick om möjligt ännu sämre idag. Benhinnorna började krångla, 1,2 km på 10 min kom jag. MEN jag har ev hittat en anledning/lösning, när benhinnorna gör ont är det oftast lutning på bandet!
 
 

Och mkt riktigt så vart bandet inte rakt, har rättat till det nu så i morgon hoppas jag på lite resultat och inte beninfarkt (jo jag tror det finns faktiakt). 
 
Själva träningen är inte så farligt, en timme tar det, kan man stå ut med. Men att behöva ställa klockan för att gå upp och käka!! Inte för att jag gick upp men endå.. Hungrig som ett svin e jag alltid, maten smakar skit och än en gång så HATAR jag att laga mat. Tycker jag gör inget annat, tror jag planerar och gör mkt, men tji vad fel jag har!
 
Och jag har lite svårt att hantera att vara hungrig. Skulle faktiskt vilja utdela en käftsmäll. 
 
Trots att jag (eftersom jag är så himla bra på att planera) så åt jag mitt kvällsmat + kvällsmål klockan 22 igår. Gick och la mig ( = kollade Simpsons i sängen ) direkt och kunde endå inte somna för att jag var så hiskilit hungrig.
 
Lite som nu, fast nu får jag inte sova, nu ska jag gå och jobba!

The Snax

Publicerad 2012-07-02 09:26:22 i Me, myself and I,

Snaxy raffsar i mitt täckte, mitt täcke som jag ligger under just nu. Betyder det möjligen att där finns en spindel? 
 
 
 
The Snax

Jag å maten

Publicerad 2012-07-01 20:45:59 i Me, myself and I,

 
 
Väldigt vad mycket jag ogillar att göra mat. Idag har jag inte gjort så mkt annat. Handlat mat har jag också gjort. Gillar inte det heller. Om inte maten är godis.
Eller skor..
 
 

1 % kesella har man ju gjort oändligt många smootisar på. Idag har jag för första gången i mitt liv lagat, taziki (trots att jag inte gillar vitlök), tonfiskröra och nå blandning med citron å dill. PÅ KESELLA!!!
 
Faktiskt, trots träning och en axel som är åt helvete så känner jag för en löprunda. Inget jag tänker göra, men skulle nog gilla det.. Ska laga mat istället. Kul..
 
 
 
 
 
 

 

Gammal broccoli var ju ingen hit..
 

FITNESSFIGHTEN dag 1

Publicerad 2012-07-01 15:37:07 i FITNESSFIGHTEN,

NOTE TO SELF:
 
Om du tvungen ska bli för full, virra bort dig till nå bloulbana, 
där du sedan (givetvis) faller handlöst och flyller handen med små stanar.
Låt inte den (näst)fullaste personen på efterfesten karva ut dessa
stenar med en tandpetare.
 
 
 
 
 
 
 
I fredags skulle jag ha min sista karatefylla för sommaren. På söndag började ju FITNESSFIGHTEN. 
Har fram tills detta gjort allt för att inte skada mig eller på ngt annat vis bli sjuk. Det gjorde jag inte i fredags.. Jag är blåslagen, uppskrapad och otrologt öm i min axel. Måste med andra ord haft jätte kul!!
 
 
 
 
Idag är dagen, the D-day (fast en annan d-day inte samma som ögonfransarna, är bara glad för det ordet) första FITNESSFIGHTEN (FF) passet är gjort, 29 återstår. 
 
Svetten lacka, cardion ville visst att jag skulle lägga mig ner och dö och övrningarna blanda ihop sig (på eget bevåg)
 
Nånstans nångång läste jag att man skulle klara 2 km på 10 min. Det gjorde inte jag, inte alls faktiskt...
 

FF hävdar också att man knappt kommer klara av att äta allt man ska, jag är hungrig, så sjukt hungrig...
 
 

Schwitsen like a pig

Om

Min profilbild

Tina

Det här i mitt nya liv i den stora iglon som kallas Luleå, norrlands metropol! Här ska jag försöka överleva utan att bli till glasspinne, plugga och parta! Det ska bli fastighetesmäklare av mig såsmåningom, har bara inte riktigt kommit in på ltu än, men det löser sig..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela